Minden nő imádja ezt az új szépségtrendet: természetes és gyönyörű

Az új beauty-trend nem is annyira új, de idén már sokkal elterjedtebb lesz, mint valaha. Érdemes neked is kipróbálnod, mert imádni fogod!

Természetes bőrkép

Mind tudjuk, hogy időszakonként a szépségtrendek is változnak. Gondoljunk csak például arra, hogy évekig a matt rúzsok és mattra száradó szájfények számítottak trendinek (és ezt főként Kylie Jennernek köszönhetjük), azonban már a tavalyi évben is elkezdtek visszacsoszogni a fényes szájkencék a köztudatba. Ez nem is meglepő, hiszen csakúgy, mint minden más, ez is folyamatosan változik. A nagyon fényes rúzsok és szájfények a 2000-es évek elején domináltak, és már az arcunk többi pontja is alkalmazkodik ehhez a trendhez. A minap megjelent egy fotó Hailey Bieberről, a beauty-trendszetterek pedig egyből megállapították, hogy a modell lookja nagyon elterjedt lesz idén. Ez pedig nem más, mint a fényes vagy szatén finish-ű bőrkép. Ez annyit jelent, hogy idén már nem fogunk arra törekedni, hogy mattítsuk az arcunkat púderrel, hanem az lesz a cél, hogy a bőrünknek legyen egy természetes fénye, vagy ahogy a legnagyobb szépség-szakértők mondják: glow-ja. Nem, ez nem olyan fény, mint amikor zsírosodik a bőrünk. Ezt a fényt általában egy szuper alapozó vagy akár egy fényvédő, primer idézi elő. De mint tudjuk, a legfontosabb a bőr előkészítése, és bizony, a titok itt is a bőrápolásban rejlik.

Mutatjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy elérd ezt a lookot:

Hailey Bieber korábban már megosztotta a tippjeit, hogy hogyan érheted el ezt a hatást. Ő sokszor egy szemmaszk felé egy fátyolmaszkot helyez. Mindeközben van ideje elvégezni néhány feladatot, és még a bőrét is ápolja.
Kattints a további képekért!

Fotó: Getty images

Oldalak