Fashion&Beauty

A 75. cannes-i filmfesztivál legfurcsább ruhái - képgalériával

Giccses habcsókok, kaotikus szabású ruhák és ízléstelen neonfényű kreációk is bemutatásra kerültek a 75. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, melyeket egyszerűen nem lehet hova tenni. Össze is gyűjtöttük a legérdekesebb, legfurcsább estélyiket, melyek között egészen elképesztő darabok is szerepelnek!

Egészen elképesztő kreációkat viseltek a sztárok

Ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, május 17-én kezdődött a 75. cannes-i filmfesztivál, ami idén nem fogad orosz delegációt - nagynevű sztárokat, filmszínészeket, producereket, modelleket és influenszereket viszont annál inkább!

A világ leghíresebb filmfesztiválján nagy elismerés részt venni, ezért a hírességek is minél jobban próbálnak kitűnni a vörös szőnyeges fotózásokon - ki kisebb, ki nagyobb sikerrel. Sajnos vannak, akiket megfelelő öltözet hiányában kaptak lencsevégre Cannes-ban, de olyanok is akadnak, akik félreértelmezték a dress code-ot és jólöltözöttségük helyett a zavarba ejtő ruháikkal hívták fel magukra a figyelmet. Össze is gyűjtöttük most a filmfesztivál vörös szőnyegén eddig megjelent vendégek legfurcsább ruházatait, melyeket között egészen elképesztő kreációk is vannak!

Az egyik legmeglepőbb ruhát a mindig hihetetlenül elegáns és stílusos bollywoodi színésznő (az 1994-es Miss World Világszépe), Aishwarya Rai Bachchan viselte, aki a Dolce & Gabbana divatháztól választott egy egészen érdekes estélyit. A ruhakreáció egy kifejezetten ízléses és szemet gyönyörködtető darab is lehetne, ám a rendkívül olcsónak és igénytelennek ható műanyag virágok egész egyszerűen elrontják az összképet - persze, a ruhát nemcsak mi, hanem a divatkritikusok sem látták szépnek.

"Már 20 perce bámulom ezt a ruhát, de még mindig nem találok semmilyen pozitívumot benne" - mondja az egyik divatkritikus, aki Sharon Stone tavalyi Dolce & Gabbana ruhájához hasonlította Aishwarya estélyijét (a kép elérhető ITT). A bollywoodi színésznő rajongói is csalódottan fogadták ezt a megjelenést: vannak, akik szerint például két teljesen különböző ruha lett egymáshoz illesztve; mások szerint az egész költemény olyan, mint egy iskolai divattervezői verseny elrontott és giccses tervezése. Az biztos, hogy a gyönyörű indiai színésznő nem a legelőnyösebb ruhát választotta, de mentségére szóljon, hogy szépségéből mit sem veszített - remélhetőleg pedig egy még szebb ruhában is látható lesz majd az idei cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén!

A 75. cannes-i filmfesztivál legfurcsább ruháit megtekinthetitek a lenti képgalériánkban!

Leonie Hanne influencer egy csupa tüllcsoda estélyiben jelent meg a filmfesztiválon, melyet Nicole Felicia Couture készített el neki.
Kattints a további képekért!

A divatvilág legfontosabb napján, a 2022-es MET-gálán szebbnél szebb ruhákban, mesés kosztümökben és magával ragadó jelmezekben pózoltak a meghívott sztárvendégek. Most összegyűjtöttük a legcsodásabb ruhakölteményeket, hogy kedvetekre gyönyörködhessetek a mesés vörös szőnyeges megjelenésekben!

Leadfotó: Getty Images / Gisela Schober
Fotó: Instagram @crisetter

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.
Fashion&Beauty
A virágok nem feltétlenül számítanak forradalmian új, úttörő trendnek tavasszal, mégis van valami a tavasz kezdetében, ami virágokért kiált – legyen szó ruhákról, frizurákról, vagy éppen rúzsokról.
Sztárok
A rettenthetetlen és a Halálos fegyver filmek sztárja, Mel Gibson igazi szívtiprónak bizonyult az évtizedek alatt, hiszen három nőtől összesen kilenc gyermeke született. Az első házasságából...