Fashion&Beauty

Megérkeztek az első hivatalos fotók Brooklyn Beckhamék egymilliárd forintos álomesküvőjéről

Az ifjú Beckham és Nicola Peltz múlt hónap elején mondták ki egymásnak a boldogító igent, a luxuskörülmények között megrendezett ceremóniáról azonban csak most szivárogtak ki az első hivatalos fotók.

Fejedelmi esküvő sztárvendégekkel

Brooklyn Beckham, Victora és David Beckham legidősebb fia áprilisban vette feleségül Nicola Peltz színésznőt, Nelson Peltz amerikai multimilliomos lányát. Annak idején a Femcafe.hu is megírta, hogy az ifjú Beckham-csemete esküvőjén - mely a Peltz-família fényűző Palm Beach-i birtokán zajlott - igazán illusztris násznép sereglett össze: a pazar eseményen tiszteletét tette Eva Longoria, Gigi Hadid, Gordon Ramsay, Serena Williams, sőt a Spice Girls több tagja is. Beckham és Peltz egy tradicionális zsidó szertartás keretein belül fogadtak egymásnak örök hűséget. A vőlegény oldalán öccsei, Romeo és Cruz jelentek meg tanúként, Brooklyn tízéves húga, Harper pedig koszorúslányként tündökölhetett. Még áprilisban kitudódott, hogy a luxuskörülmények között megrendezett esküvő hozzávetőleg 1,3 milliárd forintnak megfelelő összegbe kerülhetett a Beckham- és a Peltz-családnak. Az ifjú pár az ünnepség után megosztott néhány látványos fotót az Instagramon, azonban a hivatalos felvételekre mindeddig várni kellett.

A házasságkötésről és az azt követő buliról egyaránt a Vogue közvetített, a divatlap fotósa pedig fényképeket is készített Beckhamről és Peltzről, melyek csak most kerültek nyilvánosságra. A Vogue az Instagramon tett közzé egy rövidebb összeállítást a felvételekből, ide kattintva azonban az összes többi fénykép is megtekinthető.

Giccses habcsókok, kaotikus szabású ruhák és ízléstelen neonfényű kreációk is bemutatásra kerültek a 75. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén, melyeket egyszerűen nem lehet hova tenni. Össze is gyűjtöttük a legérdekesebb, legfurcsább estélyiket, melyek között egészen elképesztő darabok is szerepelnek!

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Katalin hercegné révén James Middleton is a brit királyi család tagja: a 35 éves férfi nemcsak Vilmos sógora, hanem Pippa gyermekein kívül György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg bácsikája is...
Fashion&Beauty
Mikor használtad utoljára a hajkefét? Ma reggel? És mikor mostad ki utoljára? Ha az utolsó kérdésre a régen vagy a soha a válaszod, akkor mindenképpen olvasd el a cikkünket.
Lifestyle
Ha te még mindig nem tudod, mivel ajándékozd meg a szerettedet, jó helyen jársz! Csillagjegye segítségedre lesz a választásban.