Fashion&Beauty

Dua Lipa fűzős bikinije maga az álom: ez a fürdőruha lesz nyáron a divat

A bikinik is divat egy jelentős részét képzik, éppen emiatt ez is - hasonlóan más ruhadarabokhoz-, mindig megújul. Ezúttal Dua Lipa mutatta be a nyár legnagyobb bikini-trendjét.

Dua Lipa füzős bikinije maga az álom

Valószínűleg senkinek nem kell elmondani, hogy a virágos darabok ismét visszatértek a divatba, hiszen szinte minden bolt polcain megtaláljuk az ilyen mintájú darabokat. Ez a trend a bikinikre is jellemző lesz, ugyanis Dua Lipa most bemutatta az idei nyár legvagányabb fürdőruháját, amit apró virágok díszítenek. A háromszög-fazon szinte sose ment ki a divatból, idén nyáron is nagy örömmel köszönthetjük. Az énekesnő bikinije pont egy ilyen darab, amelyhez egy pántos alsórész tartozik. A legmenőbb fajtája azonban a megkötős típus, amit alábbi a galériánkban meg is mutatunk.

Mutatjuk az idei legmenőbb bikini-trendet:

Irtó trendi ez a darab!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A vörös rúzs továbbra is az egyik legsokoldalúbb smink – lehet csábító, ünnepi, merész és rendkívül elegáns is.
Lifestyle
Létezik olyan párkapcsolat, ami örökké tarthat? Nos Brian Ogolsky professzor szerint igen, sőt, 1000 kutatás áttanulmányozása után azt is meg tudja mondani, mit kell tennünk ahhoz, hogy a miénk is...
Fashion&Beauty
A 90-es évek a ragyogásról szólt, már ami a divatot illeti. A szépségiparban is abszolút dominált a "glossy" vonal, gondoljunk csak például a szájfényekre, vagy a fényes szemsminkekre.