Odáig vagyunk ezért az overálért - minden stílusos nő erre vágyik most

Úgy néz ki, hogy idén tavasszal tényleg a farmer lesz a legnagyobb divat! Dzsekik, nadrágok, szoknyák és legújabban most a farmer overálok a nyerők - utóbbiakat fantasztikus fazonokban találtuk meg a boltok polcain, mutatjuk is őket a cikk képgalériájában!

Idén tavasszal a farmer overálok lesznek a nyerők

Ahogyan korai tavaszi trendjelentésünkben már megírtunk, idén tetőtől talpig a farmer lesz a menő. Bőszárú farmerek, színes farmeringek, szoknyák és a legújabban most az overálok a nyerők, melyeket különböző színekben és fantasztikus fazonokban találtunk meg a boltok polcain. Mutatjuk is nektek a legmenőbb változatokat, melyeket a cikk alján lévő képgalériánkban tudtok megtekinteni!

A farmer overálok kitűnő választásnak bizonyulnak, ha egy olyan tavaszias szettet szeretnél összerakni, amiben egyszerre lehetsz lezseren csinos és stílusosan elegáns is. Bár ez nem az a ruhadarab, amit operába, alkalmi étkezésekre vagy irodai munkahelyre fel lehet venni, de a farmer overáloknak igenis van létjogosultsága a baráti összejöveteleken, a laza vacsorákon, a nyárindító bulikon, a koncerteken és persze a hétköznapokban is.

A jelenlegi hazai kínálatban ez a remek ruhadarab a kék árnyalatú denim különböző színeiben, valamint feketében és lilában is megtalálható - válaszd azt, ami nemcsak kényelmes, hanem a stílusod is tükrözi! Párosítsd bátran egy menő színes selyemkendővel és a most nagyon trendi "sokpántos" magassarkú szandállal az ellenállhatatlan megjelenésért! Biztos, hogy egy ilyen szettben a legstílusosabb nők közé tartozol majd!

Elnyerte a tetszésedet ez a menő trend? A többi fantasztikus farmer anyagú overálért lapozd fel a lenti képgalériánkat, ahová jobbnál jobb darabokat gyűjtöttünk össze!

Mango Farmeroverall övvel 23 995 Ft
Kattints a további képekért!

Nem a világ legpraktikusabb táskája az egyszer biztos, de idén tavasszal mindenhol ezeket a hálós bevásárlótáskákat fogjuk látni - ha tetszik ez a trend, neked is érdemes kipróbálnod! Mutatjuk is, honnan szerezheted be ezt a menő darabot a legszebb színekben!

Leadfotó: Mango
Fotó: Reserved

Oldalak