Fashion&Beauty

Cindy lánya a legmenőbb modell! – örökölte anyja szépségét

Cindy Crawford lánya, a 20 éves Kaia Gerber napjaink egyik legmenőbb modellje, aki ráadásul a színészetbe is belekóstolt. Bőven jutott neki anyja szépségéből, így nem meglepő, hogy rengeteg felkérést kap.

Izzadtan is szexi

A 20 éves szupermodell bővítette együttműködéseinek hosszú listáját, amikor csatlakozott a Beats Studio Buds vállalathoz és legújabb termékeikkel pózolt.

Az elmúlt hetekben Gerbert a cég fülhallgatóját viselve látták Los Angeles utcáin kocogni, nem is olyan régen pedig szelfit készített, és megosztotta az Instagramon. A képen fekete sportmelltartót viselt, haja pedig lófarokba van összekötve. Úgy tűnt, hogy kicsit leizzadt, a posztban pedig az állt: „Mindenhol...” és megjelölte edzőjét, Kirsty Godsót.

A termékcsalád most három vadonatúj színt kínál a fogyasztóknak. Gerber megmutatta, hogyan lehet divatos kiegészítő a fülhallgatóból, vagy legalábbis mi hogyan öltözhetünk hozzá.

Az új reklámban a szupermodell három különböző megjelenést kölcsönöz a három új Beats Studio Buds színnek: Sunset Pink, Ocean Blue és Moon Grey. A kampány témája a retro videojátékok visszahívása a digitális világba.

Tekintsd meg képgalériánkat a stílustippekért!

Moon Grey
Cindy Crawford lánya egy ezüstszínű miniruhát viselt az egyik fotón.
Kattints a további képekért!

Selena Gomez a napokban a Gyilkos a házban című sorozatának második évadját népszerűsítette: természetesen egy nagyon különleges összeállításban jelent meg az eseményen.

leadfotó: instagram
fotók: dailymail.co.uk

Oldalak

Fashion&Beauty