Fashion&Beauty

3 csodaolaj: ezeket kellene használnod zsíros vagy száraz hajra és hajnövesztésre

Mutatunk három szuper olajat, amelyeket bevethetsz a különböző haj- és fejbőrproblémákra.

Hajápolás a köbön

Még a piacon lévő új high-tech eszközök és termékek ellenére is a legjobb szépségtrükkök gyakran azok, amelyek évszázadok óta léteznek. Személy szerint én rátenném a hajolajozást is erre a listára. Természetes olajokat felvinni és belemasszírozni a fejbőrbe számos előnnyel jár, beleértve a hajnövekedés serkentését. Azonban az olaj kiválasztása döntő fontosságú. Az alábbiakban három lehetőséget találsz, amelyeket érdemes beépíteni a hajápolási rutinodba.

Zsíros fejbőrre: Jojoba olaj Néhányan (különösen azok, akiknek zsíros a fejbőrük) gyakran félve nyúlnak az olajokhoz: Ha a hajad már gyorsan zsírosodik, egy olaj nem teszi-e még rosszabbá a helyzetet? De sok fejbőr azért termel túl sok olajat, mert valójában kiszáradt. Amikor a bőr száraz, szükségét érzi, hogy saját maga termeljen több nedvességet, és így zsíros hajtő lehet a végeredmény. Szerencsére a jojoba olaj rendkívül jól hidratál anélkül, hogy felgyülemlene a fejbőrön.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.