Fashion&Beauty

Ez Catherine Zeta-Jones kedvenc arckréme: a színésznő évek óta erre a 13 ezer forintos termékre esküszik

Ha ajánlania kéne egyetlen jól bevált szépségápolási terméket, Catherine Zeta-Jones egy pillanatig sem agyalna azon, mit mondana – a színésznő hosszú esztendők óta ismeri és alkalmazza a készítményt, bőre állapotát elnézve pedig nem kérdés, miért rajong érte oly nagyon.

Olcsó és hatásos

Az évtizedek során kiépített, sikerekben gazdag karrierje és istenadta tehetsége mellett Catherine Zeta-Jonest szép arcvonásai, makulátlan bőre, dús hajkoronája, valamint irigylésre méltó alakja tette igazán népszerűvé szerte az egész világon. Az Oscar-díjas színésznő ellenállhatatlan vonzereje egyértelműen abban rejlik, hogy a vagyon, illetve a csillogás ellenére is megőrizte bájos, kedves kisugárzását, és sosem akart többnek látszani a nyilvánosság előtt, mint amilyen valójában. S habár mindig is a természetesség mellett tette le a voksát, az egészséges hiúság mindig arra ösztönözte, hogy normális keretek között, prevenciós jelleggel felvegye a küzdelmet az idő múlása ellen – magyarán szólva sosem feküdt kés alá fiatalságának megőrzése érdekében, viszont sokféle kozmetikai eljárást, orvos-esztétikai kezelést, valamint különböző szépségápolási terméket kipróbált már. Azonban saját bevallása szerint mind közül csupán egyetlen olyan dolog van, amit fenntartások nélkül bárki számára jó szívvel ajánlana – a színésznő hosszú ideje csakis erre az egy termékre esküszik, ami egyébként teljesen megfizethető áron mozog hazai viszonylatban is. Részletek a galériában!

Catherine Zeta-Jones rengeteg forgatást, vörös szőnyeges eseményt és televíziós szereplést csinált már végig, melyek során nem egyszer szükségtelenül sok festéket kentek rá a sminkesek.
Kattints a további képekért!

A hollywoodi sztárpár gyermeke nemrég azért került a figyelem középpontjába, mert egy egzotikus nyaralóhelyen megtáncoltatta 53 éves édesanyját.

Leadfotó: Phillip Faraone/Getty Images
Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.