Fashion&Beauty

Egy tapodtat sem mozdul nélkülük: 4 kulcsfontosságú tárgy, amit Katalin hercegné mindig a táskájában hord

A brit királyi család legnépszerűbb tagja maga a két lábon járó stílusosság. E megtisztelő titulust nagyrészt következetességének és pontosságának köszönheti.

Ami egyszer bevált, ahhoz ragaszkodik

Vitán felül áll: Katalin walesi hercegné a brit királyi család legstílusosabb tagja. Gondos ruhaválasztása, fényűző, mégis elegáns luxuskiegészítői, páratlan tartása, és az a formaösszhang, amit egy-egy öltözéke sugároz, tényleg párját ritkítja. Vilmos felesége maga a két lábon járó stílusosság - de nemcsak azért, mert pontosan tudja, mi áll jól neki, hanem azért is, mert van néhány kipróbált, hatékony praktikája, amihez körömszakadtáig ragaszkodik. Marcia Moody, a királyi család egyik avatott ismerője nemrégiben elárulta, melyek azok a kulcsfontosságú kellékek, amiket a hercegné évtizedek óta mindig a táskájában hord, bárhová is szólítsa a kötelesség.

Katalin táskájában mindig ott lapul egy kozmetikai kendő, amivel gyorsan eltüntetheti a verejtékezés nyomait az arcáról. Így aztán - bárhol is fotózzák - nem fog csillogni az arca.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegné legutóbb akkor szólt a nyilvánossághoz, amikor bejelentette, hogy - apósához, III. Károly királyhoz hasonlóan - nála is daganatos betegséget fedeztek fel az orvosok. Most egy hasonlóan szomorú apropóból posztolt.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.