Fashion&Beauty

Senki más nem viseli úgy a feketét, mint Jennifer Aniston: a színésznőn még a legegyszerűbb szett is tökéletesen mutat

Stílustippekért érdemes Jennifer Anistonhoz fordulni, a színésznő ugyanis a minap megmutatta, hogyan lehetünk emlékezetesen sikkesek egy egyszerű, monokróm szerelésben.

Inspiráló az esztétikus öltözködése

Bár hivatalosan is itt a tavasz, ami azt jelenti, hogy az öltözködésben főként a különféle színek és vidám minták dominálnak, a fekete továbbra is a legtöbb nő gardróbjának egyik alapeleme, hiszen ez az egyik legkönnyebben kombinálható árnyalat, ráadásul optikailag karcsúsít. Ha azonban nem vagyunk kellően kreatívak, könnyen abba a hibába eshetünk, hogy túlságosan unalmassá, fásulttá tesszük megjelenésünket, pusztán azért, mert nem játszunk eléggé ügyesen, valamint választékosan a feketével. Pedig ez egyáltalán nem olyan nehéz, mint gondolnánk: Jennifer Aniston például mestere a kifinomult, letisztult, valamint monokróm összeállításokra fókuszáló divatnak, így még az olyan outfitek is tökéletesen mutatnak rajta, melyek nélkülözik a kirívó részleteket, és akár csakis sötét színekből állnak össze. A színésznő a napokban egy vörös szőnyeges eseményen csillogtatta meg ezt a tehetségét, merthogy egy olyan szettben állt a kamerák elé, ami egyszerre volt lehengerlő és szofisztikált; galériánkban megmutatjuk!

A napokban megkezdődött a 2024-es PaleyFest LA televíziós fesztivál a hollywoodi Dolby Színházban, melyet rengeteg világsztár töltött meg – többek között például Jennifer Aniston és Reese Witherspoon, akik az Apple TV új, a The Morning Show című drámasorozatának főszereplői.
Kattints a további képekért!

Az 55 éves Jennifer Anistont gyakran kérdezik a gyermekvállalásról, a színésznőnek viszont szilárd és határozottan véleménye van a témát illetően.

Leadfotó: Tyler Boye/WWD/Penske Media via Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.