Fashion&Beauty

Plasztikrém lett Jack Nicholson exbarátnőjéből: az egykor gyönyörű színésznő arcvonásaiban ma már nincs semmi emberi - Fotók

Lara Flynn Boyle fontos szerepet játszott a nyolcvanas évek kultsorozatában, a legendás Twin Peaksben, és a Men in Blackben is feltűnt, később azonban már inkább hátborzongató fizikai átalakulása, és nem színészi sikerei miatt cikkeztek róla az újságok.

Őt is legyőzte a plasztika

Bár karrierje kifejezetten izgalmasan indult, Lara Flynn Boyle végül csupán egy hullócsillag volt Hollywood tiritarka egén. A még mindig csupán 53 éves színésznő szemtelenül fiatalon, mindössze 19 évesen került bele David Lynch kultikus tévésorozatába, a Twin Peaksbe, melyben két évadon keresztül alakította Donna Hayward szerepét. A fiatal, hamvasan ártatlan színésznőt hamar kegyeibe fogadta a publikum, és minden jel arra mutatott, hogy a kecsegtető antrét fényes hollywoodi karrier követi majd. Nem így történt. Lara Flynn Boyle ugyan több nagyszerű nagyjátékfilmben is szerepelt - például a Holt költők társaságában, a Red Rock West című thrillerben vagy A boldogságtól ordítani című komédiában - mégsem tudta megvetni a lábát az A-kategóriás álomgyári filmsztárok elit klubjában. Az újságok később jószerivel már csak a három Oscar-díjjal kitüntetett Jack Nicholsonnal való viszonya, illetve félelmetes fizikai átalakulása miatt cikkeztek róla. Lara Flynn Boyle-t legyőzte a plasztika: ma már szívszorító látványt nyújt Hollywood egykor csinos üdvöskéje.

Lara Flynn Boyle a Twin Peaks egyik legszebb színésznője volt: a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján szinte minden férfinéző belehabarodott.
Kattints a további képekért!

Hollywood sokáig a lába előtt hevert, majd egyszer csak hátat fordítottak neki a nagy filmstúdiók és a menő producerek: Meg Ryan a nyolcvanas-kilencvenes években az egyik legfelkapottabb amerikai színésznőnek számított, s gyakorlatilag nem készülhetett nélküle emlékezetes romkom. A 61 éves világsztár most a visszatérését készíti elő, de a külseje drámaian megváltozott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...