Fashion&Beauty

Ez a meglepő trend fog dominálni idén télen: csak a legstílusosabb nők vállalják be

Te bevállalnád?

Időtálló darabok

A fekete harisnyák mindig is egy időtálló alapdarabnak számítottak, amelyek minden stílushoz passzolnak, és (főleg télen) állandó helyet kapnak az életünkben. De mostanra a klasszikus harisnyák végre kapnak egy kis csavart. A Tiktokon számos videó kering arról, hogy a megszokott fekete harisnyák helyett mostantól újra divatosak lesznek a színes darabok is. Elsőre talán túlságosan retrónak tűnhet ez a trend, azonban hidd el, hogy lehet nagyon stílusosan is viselni ezeket a harisnyákat.

Mutatjuk is hogyan!

Ne aggódj, a fekete harisnya továbbra is az öltözködési alapdarabok között marad, de ezek a színes trendi alternatívák komoly inspirációt nyújtanak, és szükségünk van rájuk, hogy némi élénkséget vigyenek a mindennapjainkba.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...