Fashion&Beauty

Ilyen csizmahosszt érdemes választanod a magasságod alapján

Mutatjuk, hogy neked milyen darabot érdemes választanod!

Csizmahossz magasság szerint

A csizma nemcsak az aktuális divat szerint választjuk. Az alacsony, közepes és nagyon magas nők számára egyaránt létezik olyan csizmatípus, amely kiemeli az egyedi szépségüket és arányos megjelenést kölcsönöz. Fontos kiemelni, hogy ezek csak iránymutatások, és a legfontosabb, hogy minden nő olyan csizmát válasszon, amelyben magabiztosan érzi magát.

Tekintsük azért át, hogy a szakértők szerint milyen csizmát lenne érdemes választanod a magasságod szerint:

Alacsony nőknek (kb. 165 cm-ig) Az alacsony nők számára a bokacsizmák ideálisak, mivel optikailag hosszabb lábakat eredményeznek. Az a legjobb, ha egy sötétebb színű, és egy hegyes orrú, tűsarkú darabot választasz, mert ez is nyújtja a lábakat. Minél magasabb, annál jobb!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...