Fashion&Beauty

Minden smink alfája, avagy a tökéletes alapozás titka

Nincs olyan smink rutin, ami nem az alapozásnál kezdődne. Az alapozó segítségével elfedhetjük a bőrhibákat, kiegyenlíthetjük a bőrtónust, és előkészíthetjük az arcot a további sminkelésre. Íme néhány tipp és trükk, hogyan érjük el a tökéletes smink alapot.

Válassz megfelelő alapozót

Az első lépés a megfelelő alapozó kiválasztása. Fontos, hogy az alapozó árnyalata megfeleljen bőrtónusodnak. Próbáld ki az alapozót az arcodon, hogy megbizonyosodj arról, hogy jól illeszkedik és természetes hatást kelt. A Notino oldalán ezt már könnyedén online is megteheted otthonról a kanapédon ülve!

A megfelelő technika

A legtöbb sminkmester az ecsetek használatát javasolja az alapozó szép és egyenletes elosztásához. Vidd fel az alapozót a bőr közepétől kifelé haladva, és ügyelj arra, hogy az arc, a nyak és a hajvonal között ne legyen látható átmenet. Szintén a Notino oldalán megtalálod a kiváló minőségű BrushArt alap ecset szettét, ami segítségével bármilyen nappali és esti smink professzionális módon elkészíthető.

BrushArt alap ecset szett

Hidratálás és előkészítés

Ne feledkezz meg a bőr hidratálásáról és alapos tisztításáról sem az alapozás előtt. Még a világ legjobb sminkje sem mutat jól a kiszáradt arcbőrön. A NOBEA több funkciós olaja erre tökéletes választás lehet, zsírosság érzete nélkül hidratálja és készíti elő az arcbőrt az alapozásra.

Elfogadás és természetesség

Az alapozóval próbálj meg elérni egy természetes és egységes megjelenést. Ne alkalmazz túl sok alapozót, mert ez eltüntetheti a bőr természetes szépségét. A NOBEA fluid alapozójából elegendő egy pumpányi termék, amelyet a homlokra, az orcákra, az orra és az állra kell felvinni, majd enyhén elkenni.

NOBEA fluid alapozó

Az alapozás művészete idő és gyakorlás kérdése. Kísérletezz különböző termékekkel és technikákkal, amíg megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. A hibátlan smink alapozás egy olyan alap, amely segít abban, hogy minden további sminklépés még szebb és tartósabb legyen.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...