Fashion&Beauty

Új frizurával indítanád 2024-et? Ezek az ikonikus fazonok minden arcformához mesésen passzolnak, képtelenség mellélőni velük

Az a terved, hogy vadonatúj külsővel búcsúztatod az óévet, de egyelőre semmi ötleted nincs, milyen frizurát kéne vágatnod? Cikkünkben most mutatunk néhány remek ötletet, melyek közül biztosan találsz inspirációt!

Időtlen trendek

A frufru időtlen idők óta meghatározó divatirányzatnak számít, hiszen izgalmas hatást kölcsönöz a hajkoronának, emellett kiemeli az arcformát, a vonásokat, sőt még a tekintetet is. Nem csupán egy egyszerű frizuraviselet, hanem egy olyan stíluselem, amely hosszúságtól és formától függően lehetővé teszi, hogy – legyen szó bármilyen külső jegyekkel megáldott hölgyről –, a megjelenés egyediséggel, eleganciával, illetve sikkel párosuljon. Mindezek tudatában nem túlzás kijelenteni, hogy a frufru remek választás, ha valaki látványosan, de azért nem túl drasztikusan szeretne változtatni a külsején; amennyiben te is valami újjal szeretnéd kezdeni a 2024-es esztendőt, lapozd át galériánkat, mert biztosan találsz olyan fazont, ami tökéletes lenne neked!

A hatvanas éveket megidéző függönyfrufru lényege a sok-sok réteg, melyet gyerekjáték formázni. A Brigitte Bardot által divatossá tett fazon igazi Jolly Joker, mivel rövid és hosszú frizurához, emellett minden arcformához tökéletesen illik.
Kattints a további képekért!

Az elmúlt időszak tele volt izgalmasabbnál izgalmasabb barna hajtrendekkel, ezúttal viszont a szőkék is reflektorfénybe kerülnek.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Good Housekeeping

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.