Fashion&Beauty

Így lesz szupergyors a hajszárítás: ezekkel a tippekkel rengeteg időt spórolhatsz

Ha gyorsabban szeretnéd megszárítani a hajadat, próbáld ki ezeket a technikákat.

Gyors és kíméletes

A mindennapi rohanásban a hajszárítás gyakran az egyik legidőigényesebb lépés lehet a szépségápolási rutinban. Azonban egy gyors és hajkímélő szárítási módszerrel jelentősen csökkenthetjük ennek időtartamát, miközben megőrizzük hajunk egészségét és szépségét. Lássuk, hogyan érhetjük el mindezt öt hatékony tipp segítségével!

Az előszárítás során ne dörzsöld meg a hajad durván a törölközővel, mert az a hajkutikulák sérüléséhez vezethet. Inkább használj mikroszálas törölközőt, amely gyengéden felszívja a felesleges nedvességet anélkül, hogy felborítaná a hajszálakat. Érdemes például hajturbánt használnod, amíg sminkelsz, reggelizel vagy felöltözöl, így az kellőképpen megszívja magát addig vízzel és sokkal gyorsabb lesz a hajszárítás.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.