Fashion&Beauty

Álomszép ruhakölteményekben léptek vörös szőnyegre kedvenc sztárjaink a Golden Globe-gálán

Vasárnap este 81. alkalommal osztották ki a Golden Globe-díjakat, Beverly Hillsben, és ezzel hivatalosan is kezdetét vette az idei díjátadó szezon. Az év legjobb filmes és televíziós teljesítményeit tiszteletben tartó gálán olyan vezető A-listás sztárok jelentek meg, mint Natalie Portman, Meryl Streep, Emma Stone, Margot Robbie és Jennifer Aniston.

Az eseményre a hírességek olyan neves világmárkákkal terveztették meg ruhájukat, mint a Dior, a Prada, a Dolce & Gabbana és Giorgio Armani. Na, de lássuk is pontosan, hogy ki miben érkezett! Kattints a galériára, és mutatjuk a 2024-es Golden Globe-gála legszebb és leglátványosabb estélyi ruháit.

Margot Robbie A színésznő ismét Barbie-ként tündökölt a vörös szőnyegen. Ezúttal az 1977-es SuperStar Barbie estélyijét viselte, amelyet a Giorgio Armani Privé alkotott újra számára, csillogó flitterekkel és egy különleges stólával.
Kattints a további képekért!

Lead kép: John Salangsang//Getty Images, forrás: Glamour UK

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.