Fashion&Beauty

A piros leggyönyörűbb árnyalatai uralják a 2024-es körömtrendeket

A tavalyi év megadta a szükséges lökést a piros manikűrnek, hiszen Selena Gomez, Hailey Bieber, Jennifer Lopez és Camila Morrone újra divatba hozták ennek a merész, de mégis elegáns színnek a különböző árnyalatait. Ez a trend 2024-ben is folytatódik, a híres divatmárkák és manikűrösök szerint a piros és a vörös árnyalatai újra és újra képesek megújulni és divatban maradni.

A cseresznyepirostól kezdve, egészen a rubinvörösig ezek az árnyalatok uralják majd a 2024-es körömlakkpalettát, amelyeket neked is mindenképpen ki kell próbálnod! Kattints a galériára és gyűjts egy kis inspirációt a következő manikűrödhöz!

"A jó hír az, hogy a piros szín időtlen, ezért minden évszakban tökéletesen működik” – mondja Tinu Bello, manikűrös és a Mylee vezető nagykövete. A rubin- és a merlot-vörös trendi lesz a téli hónapokban, a cseresznye, a paradicsom- és a postaláda piros pedig nyáron dominálnak majd.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Glamour UK

Mutatjuk, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy ne törjenek le állandóan a körmeid!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.