Fashion&Beauty

A szatén inget garantáltan éjjel-nappal viselni fogod - nagyon stílusos leszel benne

Mindig jól fog jönni egy elegáns szatén ing a gardróbodban, mert lényegében bármihez fel lehet venni és egy csapásra elegánssá teszi az outfitet! Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait!

A szatén ingekkel minden öltözék elegáns lesz

Van néhány olyan ruhadarab és kiegészítő, melyek egy csapásra elegánssá és sikkessé teszik a megjelenést: ezek közé tartozik például a nadrágkosztüm, a gyöngysor, a világos blézer, a gombos mellény és persze a blézer szabású ruha is, melyekből egyszerűen nem lehet elég a gardróbodban. Bármilyen rossz napod legyen is, ha ezeket viseled, egyből jobb kedved lesz, hiszen olyan eleganciát csempésznek az öltözékbe, melyektől pillanatok alatt fel fogsz vidulni!

Szerencsére azonban még akad pár olyan ruhadarab, melyekkel ugyanezt a hatást érheted el: ilyen például a drága érzést keltő, selyemhatású szatén ing is, amit egy farmerhez, egy irodai nadrághoz, egy csinos midi szoknyához vagy egy jól szabott nadrágkosztümhöz is fel lehet venni. Mutatjuk is a hazai kínálat legjobb darabjait, melyeket a cikk alján lévő képgalériában érhettek el!

A szatén ingek kellemes megjelenésükkel és hűsítő anyagjukkal nyáron is nagy népszerűségnek örvendenek - annál is inkább, hiszen szinte lehetetlen beléjük izzadni, szárazan tartják minden porcikádat. Fantasztikus átmenetet képeznek az elegáns, már-már hivatalnoki öltözetek és a casual viseletek között, egy-két kiegészítő és az alsórész cseréjével szinte mindkét helyre egyaránt felvehetők. Megéri tehát most beszerezni ezt a gyönyörű inget, melyeket most gyönyörű színekben lehet fellelni az üzletekben! Az év nagy sláger színe, a narancssárga dominanciája itt is megmutatkozik, de jó pár királykék és zöld árnyalatú változatot is lehet találni a boltokban.

A hazai kínálat legszebb szatén ingjei most megtekinthetők a lenti képgalériánkban!

Massimo Dutti Flowing satin shirt 34 995 Ft
Kattints a további képekért!

A szezon legmenőbb táskájáért minden nő vágyakozik - most ráadásul a szivárvány legszebb színeiben érhető el, ezért mindenki megtalálhatja a kedvencét! Bemutatjuk a fonott táskákat, amikkel most tele vannak a divatüzletek.

Leadfotó: Massimo Dutti
Fotó: ZARA

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Selena Gomez bemutatta azt a darabot, ami tökéletes lehet akár egy karácsonyi vacsorára is.
Egészség
Arcunk számos egészségügyi problémát jelez nekünk, így jobb, ha időben észrevesszük őket.
Utazás
A frontális csapadékrendszer fokozatosan kelet felé halad a nap folyamná, mögötte már csak néhány futó zápor fordulhat majd elő.