Fashion&Beauty

A mesés gyöngysorok ellepték az üzleteket - fantasztikus darabokat találtunk

Örök klasszikusoknak számítanak a női szépséget, eleganciát és kifinomultságot képviselő gyöngy nyakláncok, azaz a gyöngysorok, melyek idén nyáron rendkívül változatos színekben és formákban kaphatók a hazai üzletekben. Mutatjuk is a legjobb darabokat!

A mesés gyöngysorok hihetetlenül népszerűek idén nyáron

Az idei ékszertrendek egészen visszanyúlnak a nosztalgikus retro korszakhoz: a vastag gyűrűk, a színes nyakláncok, a láncszemes darabok és a kivételesen szép arany karika fülbevalók mind a '90-es évek végére és a 2000-es évek elejére repítenek vissza minket. Nagyon felkapottnak számít most azonban egy olyan menő ékszer is, amely kortalan külsejével és időtállóságával bármikor bevethető a féktelen trendek korszakában is. Bemutatjuk nektek a gyöngy nyakláncokat, azaz a gyöngysorokat, melyek egy csapásra elegánsabbá teszik a nők megjelenését!

A gyöngysor a sikkes, elegáns és kifinomult öltözetek elengedhetetlen kelléke! Nem csoda, hogy a múlt században olyan legendás nők viselték, mint Grace Kelly, Coco Chanel, Audrey Hepburn és Jacqueline Kennedy, de a modern korszakban is bátran nyúlnak hozzá az elegáns megjelenéseikről híressé vált nők - gondoljunk csak Michelle Obamára, Sarah Jessica Parkerre, Blake Lively-ra vagy Katalin hercegnére, aki szabályosan rajong az efféle nyakláncokért!

Szerencsére azonban idén nyáron azok is ki tudják próbálni ezt a csodálatos nyakláncot, akiknek nem áll módjában méregdrága összegekért igazgyöngy nyakláncokat venni, hiszen a divatüzletek szebbnél szebb színekben és fazonokban rukkoltak elő a gyöngysoros nyakláncokkal. Össze is gyűjtöttük a hazai kínálat legkülönlegesebb darabjait, melyekért túlzás nélkül egy egész világ rajong!

A hazai kínálatban jelenleg is kapható legváltozatosabb gyöngysorokat megtekinthetitek a lenti képgalériánkra kattintva!

Mango Gyöngyös nyaklánc bojttal 7995 Ft
Kattints a további képekért!

A kánikula beköszöntével egyre több olyan fejfedőt látni a boltok polcain, melyek nemcsak stílusosak, hanem a a nap elől védenek minket és hűsen tartják a fejünket. Szerencsére rengeteg fazon és forma közül lehet választani, melyek közül a legjobbakat mi is megmutatjuk nektek!

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Sztárok
A rajongók közül már mindenki tudja, hogy Céline Dion súlyos betegségben szenved. Az énekesnő most közölte a nyilvánossággal, mire lehet számítani a jövőben.
Lifestyle
Van bőven jogszabály, amiről ha későn értesülünk, akkor elég borsos büntetésbe szaladhatunk bele. Ezt a Közterület Felügyelet figyeli, hogy betartjuk-e.
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...