Fashion&Beauty

Mindenki rajong ezekért az arany fülbevalókért - kiemelnek és öltöztetnek

Már jóideje nem láthattuk őket a boltokban, de az arany színű karika fülbevalók újra nagyon népszerűek! Vastag, vékony, kicsi és nagy, domború és míves változatokban is kaphatók, tehát mindenki könnyen megtalálhatja a maga stílusához legjobban illő darabot. Mutatjuk is a legjobb verziókat!

Az arany színű karika fülbevalók újra nagyon népszerűek

Az idei ékszertrend tele van szemet gyönyörködtető darabokkal: a stílusos láncszemes nyakláncok mellett pedig egyre népszerűbbek lettek az arany színű karika fülbevalók is, melyek most kicsi és nagy, vastag és vékony; valamint texturált, dombornyomott és míves változatokban is elérhetőek a divatüzletek állványain. Most szemléztük a jelenlegi hazai kínálatot és összegyűjtöttük a legváltozatosabb arany színű karika fülbevalókat, hogy mindenki könnyen megtalálhassa a saját stílusához legjobban illő darabot! A teljes válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériánkban lehet megtekinteni.

Az arany színű karika fülbevalók olyan sikkes és stílusos formában vannak jelen idén tavasszal, mint még soha! A fenti képen is látható darabhoz hasonló dombor mintás, míves és texturált változatok igazi különlegességeknek számítanak, melyek egy csapásra feldobják az öltözéket: egy ilyen ékszerhez ugyanis már nem kell erős sminket, feltűnő ruhákat vagy rikító színeket párosítanod, hiszen így is ki fogsz tűnni a tömegből.

Ha viszont inkább a visszafogott, szolidabb változatok rajongója vagy, akkor érdemes egy olyan szettet vásárolnod, amiben nem is egy, hanem akár több apró fülbevaló is van - így szabadon tudod váltogatni őket úgy, ahogyan kedved tartja! Most mindegyik verzióból gyűjtöttünk nektek össze mesés darabokat, melyekért ti is rajongani fogtok!

A hazai divatüzletek legstílusosabb arany színű karika fülbevalóit megtalálhatjátok a lenti képgalériára kattintva!

ZARA Flat hoop earrings 4995 Ft
Kattints a további képekért!

Végre újra eljött a farmerszoknyás szettek ideje! Idén ráadásul annyi menő darab található meg az üzletekben, hogy alig győzünk válogatni közülük! Most a legpraktikusabb hosszúságú, midi változatokban mutatunk be nektek pár pazar darabot - a teljes válogatásunkért kattintsatok a cikk alján lévő képgalériánkra.

Leadfotó, fotó: Mango

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!