Tudtad? Ezért van masni a női bugyik elején

Azt hihetnénk, a válasz rémesen egyszerű, ám még a nőket is megdöbbentette az igazság.

A női ártatlanság szimbóluma?

A férfiakat és a nőket egyaránt meghökkentette, amikor a Reddit fórumán nemrég megtudták, mire is való a női bugyik elejét díszítő, apró masni - adta hírül a Mirror nevű brit bulvárlap. "Miért van sok bugyi elején az a kis masni? Honnan jött ez a szokás?" - érdeklődött a Redditen az egyik felhasználó, aki talán nem is gondolta volna, micsoda szenvedélyes vitát indít el ártatlannak tűnő kérdésével. A téma szemlátomást nagyon felcsigázta az internetezőket, amit az is jól mutat, hogy egymás után érkeztek a hol megmosolyogtató, hol nagyon is logikusnak tűnő magyarázatkísérletek.

A legtöbben úgy feleltek, hogy a bugyik elején látható masni arra szolgál, hogy meggátolja a fehérnemű lecsúszását, ám miután feltalálták a gumit, később - esztétikai okok miatt - mégis meghagyták. Mások szerint a masni a női ártatlanság szimbóluma. Olyan felhasználó is akadt, aki szerint a masni segítségével a bugyi két oldalát akarják megkülönböztetni. Az illető talán nem is tudta, de elég közel járt a helyes válaszhoz - mely a valóságban ennél egy kissé bonyolultabb.

Az egyik kommentelő végül előállt a helyes válasszal. Ő maga is megdöbbent, amikor azt tapasztalta, hogy rengeteg felhasználó számára szolgált új információval.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, lerántjuk a leplet a rejtélyről!

Oldalak

  • 1
  • 2