Most jött be a divatba ez a nyaklánc - máris minden trendi nő ezt hordja

Minden öltözéket stílusosabbá varázsolnak ezek a trendi nyakláncok, melyet nyugaton már hónapok óta hordanak a nők - kis hazánkba viszont csak nemrég érkezett el ez a trend. Bemutatjuk nektek a nagy láncszemes nyakláncokat, melyekért most odáig vannak a stílusos nők!

A láncszemes nyakláncok még soha nem voltak ennyire divatosak

Magával ragadók az idei ékszertrendek: a színes és tömzsi "retro" ékszerek még mindig fénykorukat élik, de egyre több pillangós ékszert is láthatunk a boltok polcain. A most következő darabot a nyugati országokban már hónapok óta hordják, kis hazánkba viszont csak most kezdett el trendi lenni. Bemutatjuk nektek a nagy láncszemes nyakláncokat, melyek minden öltözéket stílusosabbá varázsolnak!

Bár a nagy láncszemes nyakláncok a '90-es években a nagyon menők voltak, tény, hogy még soha nem voltak olyan trendik, mint most - ennek pedig az lehet az oka, hogy az elmúlt pár hónapban nagyon sikk lett retro stílusú ruhadarabokat, kiegészítőket és ékszereket viselni. Épp ezért, a 20-30 évvel ezelőtt nagyon népszerűnek számító trendekkel - mint például az éksarkú szandálokkal, a mintás trapéznadrágokkal vagy a farmer anyagú overálokkal hihetetlenül jól mutatnak.

Az új ékszertrend körében lényegében teljesen mindegy, hogy kis vagy nagy alakú láncszemekből álló nyakláncra esik-e a választásod, a lényeg az, hogy jól érezd benne magad és magabiztosan tudd ez említett darabot viselni. Segítségül össze is gyűjtöttük a hazai kínálat legváltozatosabb darabjait, hogy könnyen ki tudd választani a kedvencedet!

A hazai divatüzletek legstílusosabb láncszemes nyakláncait megtalálhatjátok a lenti képgalériára kattintva!

Mango Láncszem nyaklánc 6595 Ft
Kattints a további képekért!

Kényelmes, nyárias és mindenhez illik - ilyen a stílusos nők legnépszerűbb magassarkú szandálja, ami hatalmas visszatérésre készül az idei tavaszi szezonban! Bár néhány évig nem láthattunk a boltok polcain, az "éksarkú" szandálok most minden divatüzletben megtalálhatóak - be is mutatjuk nektek a legjobb darabokat!

Leadfotó: Net-a-Porter / Lauren Rubinski
Fotó: Mango

Oldalak