Fashion&Beauty

Három profi póz, amellyel mindig tökéletesen mutatsz a fotókon

Egy profi fényképész felfedte azt a három pózt, amik garantálják, hogy minden fotón tökéletesen fessünk. Ezeket a világsztárok is bevetik.

Három póz a tökéletes megjelenésért

Egy profi fényképész felfedte azt a három pózt, amik garantálják, hogy minden fotón tökéletesen fessünk. Ezeket a hollywoodi hírességek is bevetik a vörös szőnyegen, és ha nekik megteszik, akkor nekünk miért ne? Steve Granitz, a Getty Images nevű képügynökség munkatársa szerint minden attól függ, hogyan játszunk a kezünkkel. A következőkben az A-listás sztárok mintáján keresztül végigvesszük a tuti pózolási triót, hogy az összes fényképen kifogástalan legyen a megjelenésünk.

1. Kéz a csípőn

A fotós Granitz szerint a szimpla csípőre tett kéz egy klasszikus póz, ami nagyon nőies és elegáns. A hivatalos eseményeken szinte minden celeb használja, mert ez a legegyszerűbb módja annak, hogy sikkesek legyenek és csodás képek készülhessenek róluk.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle