Egészség

Csökkenti az étvágyat és elősegíti a fogyást ez a filléres étel: ha ezt eszed, olvadni fognak rólad a kilók!

Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több, még a plusz kilók leadásában is segítségedre lehet.

A titkos fegyver

Mind tudjuk, hogy a kilók a legtöbb ember esetében könnyebben szaladnak fel, mint ahogy képesek lennénk leadni őket. Márpedig nyáron senki sem akar a strandon feszengeni a bikiniben, így érthető, hogy tavasszal mindenki őrült diétázásba, az ügyesebbek pedig életmódváltásba kezdenek, hogy megszabaduljanak a súlyfeleslegtől. De még a legtapasztaltabb fogyókúrázók közül sem mindenki tudja, hogy van egy olyan élelmiszer, amely segítheti a súlycsökkenést azáltal, hogy csökkenti az étvágyat, a legjobb pedig, hogy csupán párszáz forintba kerül belőle egy adag. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Guna Bilande táplálkozási szakértő szerint a titkos fegyver a fogyásban egy olyan élelmiszer, amely tele van fehérjével, és a súlycsökkenésen kívül rengeteg még a jótékony hatása szervezetünkre és egészségünkre nézve.
Kattints a további képekért!

Brit tudósok megállapították, hogy egy szemlátomást "hétköznapi", sok idősebb embernél előforduló tünet jelezheti előre az Alzheimer-kórt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Egészség
Talán még nem késő, hogy nyárra jó formába tudj lendülni. Ha betartod ezeket a takácsokat, akkor egy hónap alatt rengeteg túlsúlytól tudsz megszabadulni.
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, az új Mad Max-film 28 esztendős üdvöskéje egy provokatív Mugler miniruhában tűnt fel a vörös szőnyegen, azonnal lehengerelve a rajongókat és a stílusszakértőket is.