Christmas

Ezt a trükköt vesd be, hogy ne száradjon el a karácsonyfád néhány nap alatt

Csak semmi pergő tűlevél! Ha betartod az alábbiakat, a te karácsonyfád sem fog idő előtt száradásnak indulni!

Így fogja tovább bírni a karácsonyfa a lakásban

Általánosságban az a mondás járja, hogy minimum 5 hetet bírnia kell a fának kivágás után, így december első heténél hamarabb sosem érdemes megvenni. Hiába imádjuk annyira a vágott fenyőt karácsonyra, a tökéletes darab kiválasztásával és nehézkes hazavitelével még nem érnek véget a teendőink. Ahhoz, hogy ne hullassa el idő előtt a gyönyörű és illatos tűleveleit a fa, még foglalkoznunk kell vele egy kicsit. Mutatjuk is a teendők listáját!

Kattints a galériára!

1. Válassz egészséges fát - Annak érdekében, hogy a vágott fenyőt a lehető legfrissebb állapotban vihesd haza, az útszéli árusok helyett érdemes közvetlenül a termelőktől beszerezned. A vásárlásnál a következők szerint járj el. Keress egy egészségesnek látszó, zöld fát, amin a lehető legkevesebb barna tűlevél van. Húzd végig a kezed az ágain: ha lehullanak a levelek, keresgélj tovább. Emeld fel a fát egy kicsit, majd engedd el, hogy a törzse a földhöz ütközzön. Ha a barna tűlevelek egy része leesik, az még oké, de a zöldekből csak egy keveset szabad elveszítenie.
Kattints a további képekért!

Te is rengeteget bajlódsz a karácsonyi ajándékok becsomagolásával? Pedig a művelet egyszerűbb, mint gondolnád. Mutatjuk a trükköt, ezen az egy lépésen múlik minden!

Leadfotó: 123rf.com

Goodhousekeeping.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Christmas
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.