Bed&Love

A Vízöntő játékos, míg a Kos kitartó - a te szexhoroszkópod mit árul el rólad?

A horoszkóp az élet szinte minden területére tud útmutatásokat adni, nincs ez másképp a szexualitás területén sem. Kíváncsi vagy, te hogy szexelsz a horoszkópod szerint? Akkor olvass tovább!

Szexhoroszkóp

Szoktad nézni a napi horoszkópod? Néha beletrafál, néha meg nem igazán találja el, igaz? Attól függetlenül, hogy valaki hisz-e a horoszkópokban vagy sem, annyit bizton állíthatunk, hogy minden csillagjegynek megvannak a rá jellemző tulajdonságai, mind másképp viselkedik, másképp érez, másképp szeret. Talán már sok válogatást megnéztél, ellenőrizted, hogy a leghűségesebb vagy a legmanipulálhatóbb csillagjegyek közé tartozol-e, de azt vajon eltalálja-e a horoszkópod, hogy mit szeretsz te, vagy a partnered igazán a szexben? Egy híres óvszer márka összeállított egy listát, amelyben több mint kétezer embert kérdeztek ki a szexuális szokásaikkal, vágyaikkal kapcsolatban. Lapozd fel a galériát és nézd meg melyik csillagjegy hogy szereti igazán!

Vízöntő (Január 20 - Február 18) Nem igazán jöhet szóba náluk a szabadtéri szex és az összes csillagjegy közül ők idegenkednek a leginkább a csoportos "malackodástól". A játékszereket azonban annál jobban kedvelik. A megkérdezettek 42%-a állította, hogy rendszeresen használ valamiféle szexjátékszert, a legtöbben maszturbáció közben, 51% pedig az olajat részesíti előnyben. Az összes csillagjegy közül a Vízöntők szeretik leginkább az olajak használatát.
Kattints a további képekért!

Néha egy odafigyelő mondat is elég ahhoz, hogy a dolgok 180 fokos fordulatot vegyenek. Mi ez a mondat? Olvass tovább és mutatjuk!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Lifestyle
Az emberek számára is tanulságos a cica története, talán nem véletlen, hogy ilyen sokakat meghat.
Lifestyle
Azt hitted, ilyen csak a filmekben fordulhat elő? Sajnos nem így van! Amikor Esther-Louise Heij fia úgy döntött, felkutatja a genetikai apját, álmában sem gondolta volna, hogy olyan sötét titokra...
Egészség
A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD) a koncentráció hiányán túlmutató tüneteket is okozhat, sőt, egészen változatosakat.