Bed&Love

Kiderült: ennyi idővel az esküvője után lép félre a legtöbb nő

Megdöbbentő közvéleménykutatás született a megcsalásról.

Megfogadni egyszerűbb, mint betartani

Noha a sztereotípiák szerint leginkább a férfiakra jellemző a megcsalás, azért a nőket sem kell félteni - legalábbis a közvéleménykutatások szerint. Ugyan az esküvőjükön az emberek örök hűséget fogadnak egymásnak és ígéretet tesznek, hogy egyetlen ember mellett fogják leélni az életüket, megfogadni mindig egyszerűbb, mint ténylegesen be is tartani a döntést. Legutóbb a nőket vonták alaposan kérdőre és kiderítették, mennyi idővel az esküvő után lépnek félre. Érdekes eredmények születtek, részletek a galériában!

Annak ellenére, hogy a házasság első pár évét még nagy általánosságban problémamentesnek és szépnek tartják a házastársak és a szakértők is egyaránt - csupán a hetedik év elteltével jelentkeznek a gondok - a legújabb közvéleménykutatások erre alaposan rácáfoltak. A friss eredmények egészen mást mutatnak, megdöbbentő, mennyi idővel az esküvő elteltével kezdenek el hűtlenkedni a nők.
Kattints a további képekért!

A horoszkóp az élet szinte minden területére tud útmutatásokat adni, nincs ez másképp a szexualitás területén sem. Kíváncsi vagy, te hogy szexelsz a horoszkópod szerint? Akkor olvass tovább!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!