Bed&Love

Ennyin múlna? Pszichológusok szerint ettől a trükktől lesz tartós a párkapcsolatod

Számos kutatás után megállapították, hogy ezen az egy dolgon múlik igazán a hosszan tartó boldogság.

Ha megtaláltad az igazit

Lehet, hogy végre belefutottál a nagy ő-be ezért azt akarod, hogy a rózsaszín köd soha ne múljon el és így éljétek le hátralévő életeteket. Biztosan legszívesebben vele töltenéd minden egyes percét a napodnak, ám a kutatók most tudományos vizsgálatokra alapozva kijelentették, hogy ez egyáltalán nem tesz jót a párkapcsolatoknak, sőt! A pszichológusok tettek egy igen merész kijelentést miszerint heti két nap bőven elég ahhoz, hogy hosszú ideig igazán boldogok lehessünk a másik mellett és megmaradjanak azok a bizonyos pillangók is. Eláruljuk, hogy miért is jó a heti maximum két randi! Részletek a galériában!

Scott Carroll pszichiáter szerint a tökéletesen működő házasság titka a heti két együtt töltött nap. A szakértő azt állítja, hogy ha gyakran látjuk választottunkat, akkor sokkal többet szorongunk ez pedig később potenciális problémaforrás lehet a kapcsolatunkban.
Kattints a további képekért!

Megdöbbentő közvéleménykutatás született a megcsalásról.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.
Home&Design