Bed&Love

Vágytól fűtött titkos légyott a szállodában: Harry herceg szexuális életére is kitért új könyvében

Mire nem jó egy teherfelvonó?

Igazi szívtipró

Harry hercegnek és Meghan Markle-nak nem volt egyszerű dolguk, mikor 2016 nyarán randizgatni kezdtek. Igyekeztek minden egyes gondosan megszervezett találkát kiélvezni, hiszen tudták, előbb utóbb fény derül a kapcsolatukra és onnantól az egész világ szeme rájuk fog szegeződni. Egy ilyen különleges „légyottról” is beszámolt a sussexi herceg január 10-én debütált „Spare” azaz Tartalék című könyvében. Harry részletesen írt a londoni Soho House-ban töltött éjszakáról, ahova Meghan szó szerint becsempészte a herceget. Ahogy a könyvben olvasható, Harry "lélegzet-visszafojtva" várt barátnője szállodai szobája előtt, amikor is Meghan kinyitotta az ajtót, és "berántotta" őt. De ez még nem minden! A szexi sztori a galériában folytatódik!

2016 nyarán a páros még az ismerkedési szakaszban volt és mivel szó szerint egy óceán választotta el őket, hetek is elteltek, míg találkozni tudtak. Diana hercegnő halálának évfordulóján Meghan Londonba repült, hogy találkozzon Harryvel. SMS-t írt neki, hogy találkozzanak, miközben a herceg épp virágot helyezett az anyja sírjára Althorpban Vilmossal. Meghan egy előkelő londoni hotelben szállt meg, ahova feltűnés nélkül elég nehéz bejutni, így ebben egyik barátnője volt a herceg segítségére.
Kattints a további képekért!

Ennyire valószínűtlen állítás talán még soha nem hangzott el a herceg szájából.

Leadfotó: Forrás

Oldalak

Bed&Love
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...