Bed&Love

Ez a 6 dolog vár rád, ha kilépsz egy mérgező kapcsolatból

Egy mérgező kapcsolatból való kilábalás évekig is eltarthat. De mindegy, kinek mennyi időbe telik, ezen a hat fázison biztosan keresztül kell mennie.

Szerelem

Akinek már volt alkalma belecsöppeni egy bántalmazó, mérgező kapcsolatba, az pontosan tudja, hogy egy ilyen nem csak az ember önbizalmát, erejét és energiáját emésztí fel, de gyakran tönkreteszi az emberi kapcsolatait is. Akár a rokonokkal, barátokkal, munkatársakkal is. Egy ilyen kapcsolat feldolgozása időbe telik - írja a TWN.hu, majd elárulják, mi mindenen kel keresztülmennie annak, aki kilép egy ilyenből.

Önbizalomhiány - A szakítás után sokan azon tűnődnek, hogy vajon jó döntés volt-e lezárni ezt az egészet. Vagy csak rosszul értékelték a történteket menet közben?
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Bed&Love
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.