Bed&Love

Életed szerelmét keresed? Nagy az esély rá, hogy repülés közben megtalálod

Talán mert így akarja a sors, hogy a felhők felett ismerkedj meg a lelki társaddal.

Azt mondják: a szerelem bárhol ránk találhat. A sors gondoskodik arról, hogy a megfelelő helyen és időben összehozzon minket azzal a társsal, akit nekünk szán. Persze ettől még nem szeretünk ölbe tett kézzel várni, és ha ismerkedni szeretnénk, valószínűleg bárokba, klubokba, moziba, koncertekre, előadásra megyünk. Szóval valahogy nem gondolunk a felhőkre, amikor azon agyalunk, hol találkozhatnánk életünk szerelmével. Persze most nem az jön, hogy ugorj ki egy repülőgépből vagy síklóernyőzz. Ám érdemes lehet elgondolkodni egy egyszerű, hétköznapi repülő úton.

A HSBC Bank és a Travel + Leisure magazin által készített tanulmány érdekes felfedezéseket tett azok számára, akik a lelki társukat keresik:

Kattints a galériára!

A tanulmány 141 országból 2150 utast, valamint további 6000 résztvevőt kérdeztek meg. 4 országból. A kutatókat nem érdekelte, hogyan bántak az utazókkal a repülőtéren, miként szórakoztatták magukat a fedélzeten, vagy hogy milyen szituációk történtek a kávézókban és az üzletekben. A kérdések inkább az emberek repülés közbeni viselkedésével kapcsolatos információk begyűjtésére irányultak. Az összegyűjtött adatok meglehetősen érdekesek. Valószínűleg nincs is jobb annál, mint tudni, hogyan viselkedik Cupido egy repülőgépen. Úgy tűnik, nem fél a magasságtól.
Kattints a további képekért!

Sok nő álmodik egy szexi rosszfiúról, vagy elképzeli, hogy talál magának egy Jason Momoa, netán Leonardo DiCaprio hasonmást. Ám a tanulmányok szerint ez nem fogja garantálni a boldogságukat.

forrás: brightside.me, leadkép: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...