Bed&Love

Perverz és botrányos - Betiltott videoklipek, melyeket az MTV sem játszott

Obszcén jelenetek, melyeket sokáig senki sem láthatott.

Tiltott tartalom

Bár manapság már igen magas a közönség ingerküszöbe, a nyolcvanas évek szextől és drogoktól fűtött, szerelemittas mámorában a világ egyetlen zenecsatarnája, az MTV kínosan ügyelt a rendre. Fiataloknak szóló, véleményformáló és kultúrát közvetítő műsoraival nem engedhette meg magának, hogy 18+ tartalommal szórakoztassa a tinédzsereket. Így sok klipet cenzúráztak, és csak évekkel később engedtek sugározni a kábelcsatornákon.

Lapozz tovább a betiltott videoklipekért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Bed&Love
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.