Az X-Faktoros Danics Dórának beteljesült élete álma

Egy énekesnő, aki több mint egy hónapja felszántotta a színpadot. Nem csupán szőke tincsei miatt emlékezetes mindnyájunk számára, hanem leginkább lenyűgöző, mondhatni „arany orgánuma” miatt. A tavalyi év legjobb női hangja boldogan és nagyon is a földön járva éli mindennapjait. No Dórának, az éneklés mellet jut idő másra is, mondjuk a síelésre.

Várod már, hogy a fővárosban is havazzon végre?

Őszintén szólva várom is, meg nem is. Mindez abból adódik, hogy jobb szeretem, ha csak ott esik a hó, ahol éppen síelek. A városban kevésbé, bár egy kellemesen befűtött lakásból nagyon hangulatos tud lenni a hóesés.

Ezek szerint síelsz. Mennyire vagy megbarátkozva a téli sportokkal?

Igazán fiatalon, alig négy-öt évesen tanultam meg síelni, tehát nagyon is. Édesapámmal sokszor jártunk a Normafára, ahol az alapokat megmutatta nekem. Így az úszás mellett, ami nem kifejezetten téli sport, korán a szívemhez nőtt a síelés is. Jól mutatja ezt az is, hogy tizenöt-tizenhat éves koromig, minden évben elmentünk a családdal síelni. Aztán történt apukámmal egy sajnálatos nézeteltérés és abbamaradtak a téli utazások, mert egy tizenévesnek nem igazán könnyű előteremteni rá a pénzt. Aztán idén újra léc került a lábamra.

Mikor voltál utoljára síelni és merre?

Január elején sikerült eljutnom Szlovéniába a barátaimmal. Bár most nem a családdal mentem, mint ahogyan az idáig történt, ám így is nagyon élveztem. Jó volt újra síbakancsot húzni, hiányzott már!

Folytatás a következő oldalon!

Fotó: Nánási Pál

Oldalak

Sztárok
Vilmos herceg nemrég fontos eseményen vett rész, ahol felesége, Katalin hercegné, illetve közös gyermekeik nem tudtak megjelenni, de még így is gondoltak rájuk.
Fashion&Beauty
Anya Taylor-Joy, Heidi Klum, Meryl Streep és Jane Fonda is lélegzetelállító ruhakölteményekben tündököltek.
Lifestyle