Így válassz jó személyi edzőt: a szempontok, amikre mindig figyelj

Nagy dilemma szokott lenni, hogy kivel adja magát össze az ember lánya? Mert ugye, azt tudod, hogy mit akarsz, de nem könnyű a feladat, és igyekszünk azt minél rövidebb idő alatt elvégezni.

Bartha-Darabos Ivett - blogger

Személyi tréner, sportember, nő és kismama vagyok, aki utazásra hív a fitt várandósságon innen és túlra. Kérdéseitekkel megkereshettek e-mailben vagy Facebook-on is, szívesen állok rendelkezésetekre, illetve kételyekkel és ötletekkel is fordulhattok hozzám.

Egészséges kisugárzású és gondolkodású edző a jó választás

Szerintem a legfontosabb a lelki kapcsolódás. Ezért is dolgozom kizárólag nőkkel, mert hiszem, hogy a mi szempontjaink mások. Nyilván itt nem a versenyzőkről beszélek, hanem azokról a nőkről, akik a mindennapokban akarnak jól kinézni. Az edző gyakran példaként is szolgál, amikor dolgozol, így ha én választanék, nálam eleve kiesnek a túl izmos vagy túl férfias nők, illetve a puhák is. Gondolok itt azokra, akik nem átmenetileg híznak vagy fogynak, hanem ilyen a formájuk. Ugye, ne mondja meg valaki, hogy mit csináljak, ha ő nem csinálja.

Olyanhoz sem mennék, aki vékony, de formátlan. Ez sajnos mostanában nagy probléma, de fontos tudni, hogy a sík nem forma. Ha egy edzőnek nincs feneke, az hiba, ha nem feszes, az is hiba. Ha kilóg a bordája, az is hiba, és ha nincs vádlija, csak egy piszkafa áll ki a csípőjéből, az is gáz.

Válassz egészséges küllemű, egészséges kisugárzású embert, akinek a vitalitásából Te is táplálkozhatsz a nehezebb napjaidon. Ne csak a formája motiváljon, hanem a létezése is, a dinamizmusa, az összeszedettsége, elhivatottsága és a jókedve. Hidd el, ez mind hatással lesz a teljesítményedre. Az edződ fog eszedbe jutni, amikor megszegni készülsz a diétád! Úgyhogy jól válassz!

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!