Ripli Zsuzsi elárulta, hogyan lépett az önismeret útjára

A második részben is sokat mesél magánéletéről a gyönyörű modell és színésznő.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Ripli Zsuzsival

Ripli Zsuzsanna az a hölgy, akit 2004-ben Magyarországon Az év playmate-jének választottak, azóta karrierje más irányt vett és bár továbbra is modellkedik, több színházi és filmes szerepben is látható. A Drága örökösök, A mi kis falunk, Drága Elza!, Marslakók és az S.O.S. Szerelem című filmekben is szerepelt, emellett kőszínházban játszik, és a szerelmi élete is izgalmas. A boldog menyasszony mesél arról, milyen gondjai vannak egy szép nőnek, de Zsuzsi hitéről is beszélgetünk, valamint az örök témáról, a szerelemről. Kiderül, hogy milyen szövevényes önismereti utat járt végig eddig, tehát a szakmai elmélyülés mellett a személyes fejlődése is teret kapott a beszélgetés második részében.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!