Szabó Kitti szerelméről és az anyaságáról vallott - Videó

A Barátok közt egykori sztárja jelenleg boldog, fiatal családanya.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Szabó Kittivel

A Barátok Köztbe 2009 szeptemberében jelentkezett, aztán beválasztották a TOP12-be, majd a két legjobb lány közé. Azután - állítása szerint - egyszer csörgött a telefonja, és azt mondták, főszerepet kap, de még nem tudta, hogy kiét. Mikor megtudta, hogy Linda szerepét kapta, nagyon örült, hisz Bartha Zsolt, azaz Rékasi Károly sorozatbeli lányát kellett alakítania, akire amúgy is felnéz és tisztel. 2012-ben hagyta ott a Barátok köztöt, mert jobban szeretett volna a tanulásra koncentrálni. Kitti magánéletéről mesél, több éve boldog párkapcsolatban él, 2019-ben született meg kisfia, Félix. Kittis stílusban hallhatjuk az anyaságról, párkapcsolatairól mesélni az első részben.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!