Bed&Love

Gólyahír! Gyermeket vár Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Exkluzív vallomás az IgazTárs társkereső iroda vezetőjétől.

Anya leszek!

Végre megoszthatom Veletek - nagyon nehéz volt titokban tartani - hogy megtörtént, amire évek óta vágytunk. Hosszú és küzdelmes évek után végre elmondhatom, hogy szerelmünk gyümölcsét hordom a szívem alatt. Óriási a boldogságunk, a 8. hónapban vagyunk, a gömbölyű pocakban a hajas kisbabánk szteppelget, izeg-mozog, ficereg. Leírhatatlan érzés, hogy a testemben van, növekszik, fejlődik.

Az utat, ami az áldott állapotig vezetett, a szintén babáért küzdőknek, anyaságra vágyóknak szeretném elmesélni. Elárulom, nem az első tavaszi gólya hozta a Csöppséget.

Az út nehéz volt

Évekig próbálkoztunk, rengeteg orvost ajánlottak, azokhoz mind elmentünk. A szívem darabokra tört, rémálmok gyötörtek, kétségbeesés, önvád, és sokszor már a rendelőből kifelé jövet krokodilkönnyek hullottak - a férjem óvó, ölelő karjaiban nyugodtam meg – ő tartotta bennem az erőt, és az erős vágyat a babára. Nem tudtak segíteni azok az orvosok, akiket biztosra ajánlottak. Ez az, amit nem lehet statisztikában mérni, minden szervezet más. Mondanom sem kell, megszámlálatlanul folyt a pénz, de nem adtuk fel. Azt mondom, senki se adja fel, aki babára vágyik! Mi is minden lehetőségbe kapaszkodtunk, bármit hallottunk, már mentünk is.

Mindent ki kell próbálni, körültekintően

Figyelve közben a test jelzéseit, mindenre nyitottnak lenni, és hallgatni a belső megérzésre, ez nekem jó, vagy nem jó, nem komfortos. Keresek másik orvost, kezelést, másik megoldást, lehet energetikai kezelés, lélekgyógyászat, hogy az orvostudománytól távoli megoldásokat is említsek, vagy autoimmun betegség kutatása, bel- vagy külföldi kezelés, mindent érzéssel kipróbálni. Én egytől vonakodtam, a nagy dózisú hormonális kezeléstől, de ez egyéni döntés, van, akiknek az hozza meg a boldogságot.

Tájékozódás

A nagyobb kezelések előtt egy körültekintő, alapos tájékozódást ajánlok, mi az előnye, a hátránya, akár évekkel később a szervezetben milyen nyomokat hagy, mi a sikeraránya az adott szervezetnél, kudarc esetén azt a női lélek el tudja-e viselni - ezeket átgondolva dönteni mellette, vagy egy másik kezelés mellett.

Ami segít

A testet a mai stresszes, rohanó világban lecsillapítani, feltölteni, a lehető legstresszmentesebb életmódot megteremteni, a rendszeres és jóleső mozgást beépíteni a mindennapokba, az egészséges, tiszta alapanyagú ételeket fogyasztani és ezek mellett rendszeresen szedni a vitaminokat.

Ne add fel!

Még egy nagyon fontos gondolat: a mindennapi élet mindig gördít nehézséget, anyagiak, egzisztencia, szerelmi kérdőjelek, költözés, karrier, tanulmányok - hosszú a lista. Közben az idő repül, a hölgyeknél különösen rövid az aktív gyermekvállalási biológiai idő. Amikor jön az érzés, hogy jöjjön a baba, akkor stop, mindent félretenni, és arra irányulni, azért tenni. Ha a szervezetben látszólag minden rendben, akkor is egy alapos vizsgálattal meggyőzödni arról. Kettőn áll a vásár, a másik fél, a férfi is vizsgáltassa meg magát.

Kívánok áldott állapotot a babára vágyó hölgyeknek, és az úthoz kitartást, testi és lelki erőt, a negatív lelet után megújult lendületet. Soha ne add fel! Amikor az erőd kezd elhagyni a legszebb cél lebegjen a szemed előtt.

Másik jó hírem

A Szerelemcsütörtök nézőinek továbbra is heti rendszerességgel jelentkezem – most a Hadas Krisztával készült beszélgetés 2. része látható a YouTube-csatornámon. Majd a korábban rögzített anyagok kerülnek ki, ahol a színészeket, énekeseket, zeneszerzőket, írókat, közéleti személyeket mutatom be, és kérdezem a szerelmi életükről, ők pedig őszintén válaszolnak.

Áldott állapotot kívánok,

Tóth Kornélia

Az ország RandiGuruja, párkapcsolati coach, kismama, és hamarosan egy hajas baba édesanyja

Leadfotó és fotók: Vaderna Marianna

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.