Bed&Love

Steiner Kristóf elárulta, mi a titka a házasságának

Az újságíró kendőzetlenül mesélt szerelmi életéről.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Steiner Kristóffal

Steiner Kristóf sokoldalúságát a következő leírás jól mutatja, és ez csak szelet a teljes tortából. Kristóf újságíró, szinkrondramaturg, színész, a magyar Viva Tv zenecsatorna és számos más tévécsatorna műsorvezetőjeként és szerkesztőjeként vált ismertté. Publikációi a Cosmopolitan, Fashion Street, HBO Star, PEP!, Nők Lapja, Évszakok, Psziché és Marie Claire magazinokban, filmkritikái az Exit magazinban jelentek meg. Első könyve, a Gumimatrac a Gangeszen. 2011 óta a MusicPlus televízió főszerkesztője volt, és ez év októberében jelent meg Lélekbonbon című második könyve. A Kristóf titkos receptjei című könyve ízletes vegán receptet tartalmaz. Természetesen szakmán kívül ezer más témáról beszélgetünk a két részes sorozatban.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...