Bed&Love

Hadas Kriszta férjéről és hullámvölgyeikről vallott - 1. rész

A képernyős eddig ismeretlen oldalát mutatta meg.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Hadas Krisztával, 1. rész

Rendhagyó a felállás, a riporter Hadas Kriszta a műsor vendége, és most ő kapja a Szerelemcsütörtök kérdéseit három részes egymásutánban. A beszélgetés során bepillanthatunk Kriszta hétköznapjaiba, a munkája által zaklatott életébe, a férjével való olaszos civódásaiba, amikor néha még a ruha is repül az erkélyről. Sok érzelem, szerelmek, veszteségek, gyermekkor, rengeteg emlék tódul fel a három rész alatt.

Az első részben főleg a szakmai életét elemezzük, melyből kiderül, hogy Kriszta elképesztő munkatempót diktál saját magának. Több sikeres műsor fűződik a nevéhez, melyből az egyik a Jön a baba Hadas Krisztával című dokureality-sorozat, ennek főszerkesztője és műsorvezetője.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...