Bed&Love

Hadas Kriszta férjéről és hullámvölgyeikről vallott - 1. rész

A képernyős eddig ismeretlen oldalát mutatta meg.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Hadas Krisztával, 1. rész

Rendhagyó a felállás, a riporter Hadas Kriszta a műsor vendége, és most ő kapja a Szerelemcsütörtök kérdéseit három részes egymásutánban. A beszélgetés során bepillanthatunk Kriszta hétköznapjaiba, a munkája által zaklatott életébe, a férjével való olaszos civódásaiba, amikor néha még a ruha is repül az erkélyről. Sok érzelem, szerelmek, veszteségek, gyermekkor, rengeteg emlék tódul fel a három rész alatt.

Az első részben főleg a szakmai életét elemezzük, melyből kiderül, hogy Kriszta elképesztő munkatempót diktál saját magának. Több sikeres műsor fűződik a nevéhez, melyből az egyik a Jön a baba Hadas Krisztával című dokureality-sorozat, ennek főszerkesztője és műsorvezetője.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.