Szabó Kitti így éli meg nőiességét fiatal édesanyaként - 2. rész

A Barátok közt egykori sztárja jelenleg boldog, fiatal családanya.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Szabó Kittivel

Szabó Kitti 2009-ben kapott főszerepet a Barátok köztben. A sorozatot követően Kitti valódi humorral fűszerezett egyéniségével lehet találkozni a YouTube-on a saját csatornáján. A Szerelemcsütörtök műsor eddigi legfiatalabb vendége volt Kitti, aki most magánéletéről, párkapcsolatáról, az anyaságról, a nőiség megéléséről beszélt az interjú második részében - mindezt Kittisen, jól megragadva a lényeget könnyed humorral átitatva.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!