Bed&Love

Csisztu Zsuzsa nem hisz abban, hogy létezik tökéletes anya - Videó

Az egykori élsportoló, tévés és jogász könyvet is írt a gyereknevelésről.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Csisztu Zsuzsával

Csisztu Zsuzsa 17 évig volt élsportoló tornász, tíz éven át szerepelt világversenyeken a magyar válogatott tagjaként. A szöuli olim­pián elért eredményre a legbüszkébb, ahol a magyar válogatott nyolcadik lett. A magyar tornászbajnoknő sporteredményei mellett televíziós műsorvezető, jogász, a Papp László Budapest Sportért díjjal kitüntetett sportszakember és műsorvezető, feleség, és édesanya. Az utóbbi két életszerepéről kérdezem Zsuzsát, aki beavat az anyaság kiszámíthatatlan világába, a gyermekek okozta váratlan helyzetekre, amikre nem lehet felkészülni, de olyan társadalmi témákról is beszélgetünk, mint az internet veszélyei a gyermekekre. Szóba jönnek továbbá más érdekes, eddig máshol el nem hangzott kérdések, amelyekr nem hallhatott válaszok érkeznek Zsuzsától a házasságáról és a civil életéről.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Bed&Love
Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Egészség
A kertedben hasznos gyógynövény lehet, a szántóföldeken viszont sok bosszúságot képes okozni.
Sztárok
Csütörtök délelőtt jelentették be, hogy az 55 esztendős ausztrál énekesnő is fellép majd az idei Sziget Fesztiválon.