Lifestyle

A szakértő válaszol: ezért szeretjük annyira a krimiket

Ezen a héten a Lapozz a 99-re! podcast ünnepi adását hallhatod, amiben a kedvenc beszélgetéseinkből készítettünk válogatást.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Fókuszban a borzongás

A Lapozz a 99-re! történetének első vendégét, Katona Ágnest hallhatjátok a podcast soron következő részében. Egyrészt azért mert vele indult ez a podcast, másrészt pedig kevesen tudnak olyan sokat a krimikről, mint ő. Több mint húsz perc a 21. század egyik legközkedveltebb műfajáról:

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: pixabay

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Erzsébet királynő nem sokkal 2022 szeptemberében bekövetkezett halála előtt találkozott utoljára Harry két gyermekével, akiket unokájának bizony véleményezett is.
Sztárok
Horváth Lajos Ottó a Petőfi filmben is nagy szerepet vállalt be, és most kiderült az is, hogy mi lesz a sorsa A mi kis falunk című RTL-es sorozatban.
Sztárok
Ryan Gosling és Eva Mendes gyermekei nagyon aranyosak: Esmaralda, valamint Amada rengeteg nőttek az elmúlt években, ráadásul napról napra egyre szebbek.