Lifestyle

A szakértő válaszol: ezért szeretjük annyira a krimiket

Ezen a héten a Lapozz a 99-re! podcast ünnepi adását hallhatod, amiben a kedvenc beszélgetéseinkből készítettünk válogatást.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Fókuszban a borzongás

A Lapozz a 99-re! történetének első vendégét, Katona Ágnest hallhatjátok a podcast soron következő részében. Egyrészt azért mert vele indult ez a podcast, másrészt pedig kevesen tudnak olyan sokat a krimikről, mint ő. Több mint húsz perc a 21. század egyik legközkedveltebb műfajáról:

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: pixabay

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Ahogy beköszönt a tavasz és közeledik a húsvét, sokan szeretnék otthonukat friss, vidám és ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez adunk most kreatív, praktikus ötleteket!
Lifestyle
Rengetegféle hobbi közül választhatunk a mindennapok során, teljesen eltérő, hogy kinek mi válik be, mit élvez a legjobban. Létezik viszont egy hobbi, mely egyetlen forintba sem kerül, bármikor...
Fashion&Beauty
A különféle izgalmas ruhatrendek mellett idén természetesen a figyelemre méltó cipőkből sem lesz hiány.