Lifestyle

A szakértő válaszol: Mitől leszünk alkoholisták?

A Lapozz a 99-re! podcast ünnepi adásában többek között Dr. Kapitány-Fövény Máté, a Függőben című könyv szerzője is megszólal.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Fókuszban az alkohol

A Lapozz a 99-re! következő ünnepi összeállításában a függőségekről és azon belül is az alkoholizmusról volt szó. A terapeuta esetei könyvsorozat kapcsán az egyik szerző, Dr. Kapitány-Fövény Máté beszélgetett a témában Szabados Ágival, akivel egy konkrét eset kapcsán szemléltette, milyen nehéz felismerni a függőség kialakulását és mennyire hosszú az út a gyógyulásig egy függő ember életében.

Az adást itt hallgathatod meg:

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ide-oda kapkodjuk a fejünket: zavarba ejtő szélsőségek jellemzik hazánk időjárását.
Sztárok
Kálid Artúrt sokan Will Smith magyar hangjaként ismerik. Az is közös bennük a hollywoodi színésszel, hogy mind a kettőjüknek kemény gyerekkoruk volt.
Fashion&Beauty
Anne Hathaway szombat este ünnepelte legújabb filmjének világpremierjét, ez alkalomból pedig nem akármilyen szerelést öltött magára.