Lifestyle

Miért és hogyan olvass e-könyvet?

Milyen manapság az olvasók és a könyvpiac viszonya az e-könyvekkel? Valóban beszélhetünk az e-könyv a bukásáról és a papíralapú könyvek reneszánszáról? Vagy épp fordított lenne a helyzet?

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Olvasás a digitális világban

A könyves podcast 48. epizódjában Szabados Ági ezeknek a kérdéseknek jár utána Csordás Attilával, az eKönyv Magyarország ügyvezetőjének segítségével. Varga Csabával, a Papírontúl blog írójával pedig a legnépszerűbb e-könyv olvasókat tekintik át. Melyiket, miért érdemes választani, ha vásárlásra adnánk a fejünket?

Az Életem Könyve rovat e heti vendége pedig Gacsal Ádám, szinkronszínész - aki többek között Harry Potternek is kölcsönözte a hangját a filmvásznon -, Boris Vian, Köpök a sírotokra című könyvéről mesél, de azt is megosztja velünk, hogyan vélekedik ő az e-könyvekről. Szabados Ági pedig azt a könyvet ajánlja a héten, amit először olvasott e-könyv formában, Mörk Leonóra A herceg és a lányka című regényét.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Astrid Lindgren: Harisnyás ​Pippi
  • Boris Vian: Köpök ​a sírotokra
  • Boris Vian: Tajtékos ​napok
  • Mörk Leonóra: A herceg és a lányka
Leadfotó: facebook.com/pellermariannmusorvezeto

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.