Lifestyle

Olvasás és egészség - Szabados Ági rákbetegségéről kérdezte Szentesi Évát

Sokan úgy ismerték meg, mint a nő, aki sokat beszél a rákos megbetegedésekről, a prevenció fontosságáról. Közben ő maga is a kórral küzdött. Kétszer is legyőzte.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Harc a rák ellen

Ötéves tünetmentes évfordulóját ünnepli idén Szentesi Éva, írónő, a WMN újságírója és rákellenes aktivista, aki ennek alkalmából új könyvvel jelentkezik, A legfontosabbat utoljára hagytam címmel. Új könyvéről beszélget vele Szabados Ági a könyves podcast 49. epizódjában.

Az Életem Könyve rovat e heti vendége pedig Szalóki Ági, énekes és dalszerző, aki mesél többek között arról, hogy miért olyan fontosak számára a gyerekdalok, és miért az egyik legmeghatározóbb olvasmány számára Boldizsár Ildikó: Hamupipőke Facebook-profilja című meseterápiás műve.

Szabados Ági a héten Guillaume Musso írótól ajánlja Az írók titkos élete című letehetetlen olvasmányt.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Szentesi Éva: Hamvaimból
  • Szentesi Éva: A legfontosabbat utoljára hagytam
  • Szentesi Éva: Pedig olyan szépen éltek
  • Boldizsár Ildikó: Hamupipőke ​Facebook-profilja
  • Guillaume Musso: Az ​írók titkos élete
Leadfotó: facebook.com/pellermariannmusorvezeto

Oldalak

Lifestyle
Egészség
A fogamzásgátló tabletták a terhességmegelőzés egyik legnépszerűbb formái Magyarországon is az óvszer mellett. Most megmutatjuk, mi történik, ha elfelejtetted bevenni az adagodat.
Utazás
Ez lesz a világ 6.legmagasabb épülete.
Utazás
Magyarországon rendkívül népszerű ez a hely a turisták körében, de balesetveszélyessé vált, így le kellett zárni.