Lifestyle

Így lehet ma valaki bűvész Magyarországon - Beszélgetés Hajnóczy Somával

Különleges hivatásáról mesélt Szabados Áginak a trükkök utánozhatatlan mestere.

Lapozz a 99-re!

Könyves podcast Szabados Ági műsorvezetésével. A műsorban hétről-hétre történeteket mesélünk írókról, olvasókról, könyvekből és könyvekről. Minden adásban egy híresség ajánlja élete könyvét és Ági is megosztja aktuális kedvencét. Elmondjuk mit olvass, mit ne olvass. Kövesd az egyes epizódokat a Femcafe.hu blogrovatában!

Elvarázsolt munkaórák

Hajnóczy Soma gyerekkorában szeretett bele a bűvészkedésbe. Ahogy sok más gyerek, ő is megkapta a bűvészdobozt, nála viszont nem ért véget a szenvedély fél év után. Innentől kezdve meg sem állt a versenyekig. A bűvészettörténelem egyik legfiatalabb előadója, aki magáénak tudhatja a világbajnoki Grand Prix díjat.Miért lett bűvész? Hogyan lehet a bűvésztrükköket könyvből megtanulni? Hogyan lehet trükkökkel csajozni és a bírságolásra készülő rendőröket leszerelni? Ezekre a kérdésekre mind válaszol Hajnóczy Soma.

A műsor második vendége Kemény Zsófi, aki élete első olvasmányáról William Shakespeare: Sok ​hűhó semmiért című drámájáról mesélt. A műsor végén Szabados Ági heti kedvencét mutatta be Láng Zsolt: Bolyai című könyvét.

Az adást itt hallgathatod meg:

A műsorban elhangzó könyvek:

  • Hajnóczy Soma · Kelle Botond: Elképesztő ​trükkök hétköznapi tárgyakkal
  • William Shakespeare: Sok ​hűhó semmiért
  • Láng Zsolt: Bolyai
Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Egy friss felmérés szerint a Z generáció nőinek több mint fele fontolóra venné, hogy egyedül utazzon külföldre.
Egészség
A listán rajta vannak az agyoncukrozott gabonafélék, de sok más termék is, amit alapból imádunk. Megmutatjuk, hogyan nem kellene étkezned a nap kezdetekor.
Sztárok
Bátran kimondhatjuk, hogy a rappert nehéz féken tartani. Kanye West most újra bunyózott hirtelen felindulásból.