Mit kezdjünk a félelemmel? Mint minden érzelem, ez is teremtő energia

És nem szeretnénk, nagyon nem, ha megjelenne a valóságunkban az, amitől félünk. Mit tehetünk ellene?

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Ellene inkább ne tegyünk semmit, mert ebből belső konfliktus lesz

A félelmet nem legyőzni, hanem feloldani kell. Szerencsére erre is vannak technikák, illetve az élet nagy kérdéseinek fáradhatatlan kutatásával egyre nagyobb bölcsességre teszünk szert, és egyre kevesebb dolog fog félelmet indukálni bennünk, mert mindinkább átérezzük saját halhatatlanságunk, határtalanságunk. Csak hogy ne feledjük ezt a látószöget sem. De ne szaladjunk ennyire előre.

Egyelőre félünk, aggódunk egy csomó dolog miatt. A félelem valóban erős energia, amennyiben erős érzelemmel jár és tartósan megmarad bennünk, teremtő ereje is van. Megtapasztaltam a saját életemben. Akkoriban még semmit nem tudtam tenni ellene, végül csak az az út maradt számomra, hogy keresztülmentem azon, amitől rettegtem – és így kellett megélnem, hogy a félelmem alaptalan volt. Persze, ez ebben a formában hosszú, keserves folyamat volt. De lehet ezt másképpen is, az elme képzelőerejét használva, hiszen számos kísérlet bizonyítja, hogy az agy nem tud különbséget tenni képzelt és valós esemény között. Mindenki megtapasztalhatja, hogy elképzelt dolgok milyen erős érzelmeket, sőt, testi reakciókat képesek indukálni bennünk.

Lapozz és tudd meg a következő oldalon, hogy mit tehetsz!

Fotó: marketwatch.com

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...