Gofrifagyi: Az ellenállhatatlan vendégváró finomság
A gofrit és a fagyit szinte mindenki imádja, így ezzel a cukin tálalt gofrifagyival biztosan belopjuk magunkat a vendégeink szívébe. Tökéletes nassolnivaló a kánikulában.
Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya
Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!
Gofrifagyi
Hozzávalók:
Gofrihoz:
- 10 dkg olvasztott vaj és egy kevés a gofrisütő kenéséhez
- 20 dkg liszt
- 4 tojás
- 4 dl tej
- 1 kg banán, összetörve
Díszítéshez:
- friss áfonya
- friss málna
- 1 banán
- pisztácia, apróra törve
Elkészítés:
- Az alapanyagokat botmixer segítségével egyneműsítjük, a gofri sütőt megkenjük olvasztott vajjal, majd kisütjük benne a tésztát.
- A banánt vékony karikákra vágjuk, ezek lesznek a fagyi ,,gombócai”. Egy tányérra helyezzük a háromszög alakúra vágott gofrit, rátesszük a banánkarikákat és ízlés szerint díszítjük málnával, áfonyával, végül megszórjuk apróra tört pisztáciával.