Recept

Papagáj szendvics reggelire – gyerekjáték elkészíteni

Papagáj szendvics reggelire – gyerekjáték elkészíteni

A papagáj szendviccsel a reggeli vagy éppen az uzsonna elkészítése lesz a kedvenc időtöltése a gyerekeknek. Szuper egyszerű elkészíteni, próbáljátok ki ti is!

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Papagáj szendvics

Hozzávalók:

  • cheddar sajt
  • nyers marhasonka
  • újhagyma zöld része
  • teljes kiőrlésű tönköly kenyér
  • lilahagyma
  • 2 db fekete olajbogyó

Elkészítés:

A kenyérből elkészítjük a papagáj testét, majd a sonkával befedjük. Ezután a lilahagymából elkészítjük a szemét és az egyik olajbogyót ráhelyezzük. A másikból a lábát csináljuk meg, míg az újhagymából és a cheddarból a tollait rakjuk ki. Végezetül egy másik szelet kenyérből a csőrét formázzuk meg.

Fotók: Marton Adrienn

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...